My Cute Friend (Kengkawan)

Sunday, June 26, 2011

Kain Batik Cotton Ala Pramugari


RM 80 (4 METER)

Kain cotton ni x panas..x nipis...kain cotton jenis baik..bukan yang murah yang senang koyak tu tau.. :)
Ada 4 warna, hitam, hijau, biru dan merah..Kalau nak boleh order dulu sebab kain ni xde dalam stok i. lau ada yang nak baru i ambik
Contoh kebaya yang uolz boleh buat dengan kain ni..

Warna hitam siap potong 4 meter. Ni i beli untuk i..i nak buat baju macam ala2 pramugari pakai tu..kawan i pun beli kat i kaler merah..


23 comments:

  1. salam akak boleh saya tau kain batik yang merah tu mmg dull ke atau sbb cahaya?

    ReplyDelete
  2. kain nie ade jual lg ker?

    ReplyDelete
  3. tinggal warna biru je..last 4 meter. warna dia x dull..tu sbb cahaya. terang mcm warna bjpramugari mas tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis ada lagi x kain batik mcm pramugari mas tu?

      Delete
  4. saya nak yang kaler biru? ada lagi tak?
    sila bagi taw prosedur nak tempah

    ReplyDelete
  5. isi form, total rm 80 + 7 kos pos. sari je dah termasuk kos pos.

    ReplyDelete
  6. hi kak saya nak beli yg warna hitam tuh ada tak? mcm mana nak beli boleh contact saya 014-9438193 atau liaerza@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. wat masa ni ada biru je dear. yg lain xtau bl blh ada lg.kna tggu supplier dr india

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih ada lagi tak yang warna biru ?
      reply email : tsliz@hotmail.com
      twrima kasih !

      Delete
    2. Kalau yg warna biru masih ada lagi , sms 0189618223 bagitau ya. Terima kasih.

      Delete
  9. yg biru kehijauan pic no 2 tu ade lagi x

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Salam... kalo i nk beli kain batik ala pramugari ada lg x?

    ReplyDelete
  12. Ade lg x kaen ni?

    ReplyDelete
  13. Ada jual lagi x kain ala pramugari nie..?

    ReplyDelete
  14. hi , kain ala pramugari colour biru ada lagi ? i interested sangat dengan kain tu . email kat i syarifachacha@gmail.com kalau ada lagi . thank you :D

    ReplyDelete
  15. Ade lg x kain ala batik pramugari ni.. nak colour biru do email me ya.. missrien87@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Tula mcmn nk dptkan kain batik ni..nk jugak la...

    ReplyDelete
  17. Tula mcmn nk dptkan kain batik ni..nk jugak la...

    ReplyDelete
  18. Salam ...sy nk beli kain batik ala pramugari tu biru ada lg x ?boleh inform ke email saya fizakhairuddin@gmail.com

    ReplyDelete