My Cute Friend (Kengkawan)

Tuesday, July 22, 2014

Raya Sale 2014.. less 15% until 29 July 2014

Hi uolz..jom shopping kain sari.. murah n berbaloi.. mesti uolz tanya kenapa sampai 29hb je kan? sbb 30hb sy akan bg dealer kain ni.. so penghantaran akan diuruskn oleh dealer.. so price xboleh la ada discount.. Wpn da nak raya uolz boleh smpn utk majlis2 lain nnt.. bawak g kije pun boleh.. jom cuci mata..

Sume collection ni adalah silk saree.. 6 meter.. Normal Price 85. Now RM72.25 je.. Murah kan.. kalau congak semeter baru RM12. Murah tu..mana nak dapat.

NP : RM85 -95 Now RM72.25





purple sold













both sold


Nak order cemana? email - kainsari@gmail.com


Sunday, July 20, 2014

Sari anda akan di pos after raya. 30 July 2014

Hi uolz,

Sape yg ada order n wat payment this week, kami akan pos sari anda after raya.. and below is FYI


kainsari@gmail.com :)

Wednesday, July 2, 2014

20% discount utk customer yg share pic with our saree

Hi uolzz,

Kat sini i nak bg discount 20% utk next purchase if ada di antara uolz yg sporting utk share pic uolz dengan kain sari yg dibeli dr pihak kami.. xkesah la da lama mana pun u beli dr kami.. tp yg da pernah hantar..xdpt discount 20% ni coz uolz da dpt last time.. Selamat bershopping !!!


Tuesday, June 24, 2014

Naikkan Like Page di Facebook.. Free

Hi uolz..

Ok.. lama da x berceloteh..asyik post jual kain sari je.. heheeh..
Kat sini i nak share dengan kawan2 yg tanya how nak naikkan like pages bisnes uolz kat fb..FREE
Sebenarnya yang terbaik adalah iklankan guna fb sendiri.. tp berbayar la kan..and peluang utk dpt customer tu lebih tinggi sbb dia betul2 interest dgn bisnes kita.. tp kalau yg free ni.. kita dpt like sbb diorang pun nak like jgk. So.. u bagi like..org pun bg like kat uolz punya pages..

Citer sket camne eh..

Pas register korg dpt 50 points free.. mcm i, i letak CPC 10 (CPC tu ape? sabar nnt kat bawah i citer..) 10 CPC utk satu kliks.. so klu i ada 50 points i dpt 5 klik je..sket kan? xpe.. i ajar mcm mananak tambah points ok.. ok jom mula..

1. Register dulu.. Addmefast nama dia.. klik sini
- isi email korang (jgn bg email tipu ok..nnt kna sahkan)
- and password korg utk site ni.. pastu klik "Sign Up"



2. Bila da sign up.. confirm acc korg kat email tadi


3. Bila da confirm, korg akan dpt mcm pic bawah ni..and sila lah login


4. Da login tu silalah agree dengan semua syarat diorg.. terutama sekali.. 1 acc utk 1 je k.. xpayah nak wat byk kali utk pages yg sama

5. Da agree? Ok.. korang akan dapat 50 points free.. nampak x?


6. Sila masukkan detail pages korg pulak..Klik kat Add Site/Page tu

- Types : Sila pilih Facebook Likes.. yg kat bawah ni utk i punye blog.. saje contoh utk korg :)
- Countries : I prefer worldwide sbb x byk Malaysian acc.. nak tggu diorg bg respon like agak lambat..tp korg boleh choose Malaysia.. i da try malaysia tp respon agak lambat..  
- Title : Nama Shop korg ke. Pages korg ke.. ikut ske
- URL : Sila bg link yg betul utk pages facebook korg tu..
- Total Clicks : Bape target korg nak.. i letak 100 000 utk pages Sari :D
- Daily clicks : Bape click korg nak.. i letak 1000 utk sehari :D pun utk pages Sari
- CPC : I letak 10. sbb lg byk peluang utk org like :D tp point korg cepat habis..tp xde masalah kalau korg rajin click utk org lain..
- Pastu Save ye.. :)

7. Korg akan nampak sites korg mcm i punya bawah ni.. boleh klik My Sites 
Ok..mcm i punya bawah ni.. clicks 790 je..sbb i xrajin.. hehehe.. maknanya baru 790 org klik pages sari i tu.. and point yg i bagi utk diorg yg click ialah 10.. maknanya i da kumpul 7900 points..da bape byk klik i wat i pun xtau..hehehe..so i rasa korg lg rajin..tgk point i da 0..waaa malu.. :P


8. Tambah point korg
- Kat sebelah kiri tu.. korg boleh dapat free point.. i prefer Facebook Likes and Facebook Post Like.. korg boleh pilih mana je..
- Nampak x "You will get 7 points for Liking " tu ??.. haa ape lg tekan la button hijau Like tu..
- Korg akan dpt 7 points klu like post org tu..tp klu korg unlike xdpt k.. n korg xbleh unlike blk..
tp..lepas da like tu..sila tutup popUp post tu.. dalam masa 4 saat.. kalau dia tutup sendiri korg x dapat point.
- I prefer buat kat iphone i je senang..hahahah.. PC ni leceh.. asyik tercepat je tutup..


9. Haa tgk i da dpt point da.. tp 5.. sbb yg 7 td tu lmbt tutup..so i try like post org lain pulak..


Daily bonus tu korg akan dpt klu korg klik like 100 kali tp selepas aktif dlm 2 hari mcm tu.. dpt la free 200 point.. So..selamat mencuba.. Semoga murah rezeki

Tuesday, June 17, 2014

Clearance Stock 2014

Clearance Stock 2014
Murah!!
 
Jom beli untuk buat baju raya anda.. pasti memberi kelainan pada anda raya nanti.
 

 Kod : Ekslusif Chiffon Sari
6 meter
RM150 including postage. NP: RM280
Tp..light purple da sold..
 

 




Kod : Chiffon Red
RM130
 

Kod : Red Choc
RM85

 
Kod : SS SP 14 purple
RM65
 
 
Kod : SS SP 14 orange
RM95

 
Kod : SS SP 14 Pink
RM65
 


 
 

 
 

Sunday, June 8, 2014

Silk Sari Gred A untuk baju kurung Hari Raya 2014 Anda

Jom buat baju raya guna silk saree songket ni..cantik.. Normal Price RM150 tp sbb nak clearance kan stock.. offer RM95 including postage..ha murah tu..mana nak dapat kan..

ALL SOLD ;D

Dari Kiri : Kod SS A 6 (Choc),  Kod SS A 6 (Orange), Kod SS A 6 (Orange Carrot)
RM95 including postage

Kod SS A 6 (Red velvet)
RM95 including postage

Kod SS A 6 (Choc)
RM95 including postage


Kod SS A 6 (Orange)

Kod SS A 6 (Orange Carrot)
RM95 including postage


Jom beli cepat buat baju raya / baju majlis2 anda..
Email to kainsari@gmail.com / Pm di Fb pages

New Stock June 2014 batch 2 (Sari untuk baju krung cantik anda :) )


Jom buat baju raya yang lain dari yang lain dan pastinya cantik menngunakan kain saree.
Koleksi kali ini dari warna2 pearl and nude color.Warna2 mewah :)

ALL SOLD :D

Gred B+ Silk Saree. All in RM85 (including postage ) in 6 meter.
Material : Silk lembut n x jarang 







Kod : SS B 6 ( Biru turqoise)
RM 85 including postage

Kod SS B 6 (Dark Grey)
RM85 including postage

Kod SS B 6 (China rose)
RM 85 including postage

Kod SS B6 (Pink belacan)
RM85 including postage

Kod SS B 6 (Pink Pearl)
RM85 including postage


Kod SS B6 (Dark Purple)
RM85 including postage

Kod SS B6 (Purple)
RM85 including postage

Kod SS B 6 (Light purple pearl)
RM85 including postage

Kod SS B 6 (Pearl green)
RM85 including postage

Kod SS B 6 (Mocha 1 Corak hitam merah)
RM85 including postage

Kod SS B 6 (Mocha 2 Corak green merah)
RM85 including postage


Kod SS B 6 (Peach)
RM85 including postage

Kod SS B 6 (Merun 1)
RM85 including postage


Kod SS B 6 (Merun 2)
RM85 including postage


Boleh PM di kainsari@gmail.com / isi form / PM di fb pages :D