My Cute Friend (Kengkawan)

Tuesday, June 24, 2014

Naikkan Like Page di Facebook.. Free

Hi uolz..

Ok.. lama da x berceloteh..asyik post jual kain sari je.. heheeh..
Kat sini i nak share dengan kawan2 yg tanya how nak naikkan like pages bisnes uolz kat fb..FREE
Sebenarnya yang terbaik adalah iklankan guna fb sendiri.. tp berbayar la kan..and peluang utk dpt customer tu lebih tinggi sbb dia betul2 interest dgn bisnes kita.. tp kalau yg free ni.. kita dpt like sbb diorang pun nak like jgk. So.. u bagi like..org pun bg like kat uolz punya pages..

Citer sket camne eh..

Pas register korg dpt 50 points free.. mcm i, i letak CPC 10 (CPC tu ape? sabar nnt kat bawah i citer..) 10 CPC utk satu kliks.. so klu i ada 50 points i dpt 5 klik je..sket kan? xpe.. i ajar mcm mananak tambah points ok.. ok jom mula..

1. Register dulu.. Addmefast nama dia.. klik sini
- isi email korang (jgn bg email tipu ok..nnt kna sahkan)
- and password korg utk site ni.. pastu klik "Sign Up"



2. Bila da sign up.. confirm acc korg kat email tadi


3. Bila da confirm, korg akan dpt mcm pic bawah ni..and sila lah login


4. Da login tu silalah agree dengan semua syarat diorg.. terutama sekali.. 1 acc utk 1 je k.. xpayah nak wat byk kali utk pages yg sama

5. Da agree? Ok.. korang akan dapat 50 points free.. nampak x?


6. Sila masukkan detail pages korg pulak..Klik kat Add Site/Page tu

- Types : Sila pilih Facebook Likes.. yg kat bawah ni utk i punye blog.. saje contoh utk korg :)
- Countries : I prefer worldwide sbb x byk Malaysian acc.. nak tggu diorg bg respon like agak lambat..tp korg boleh choose Malaysia.. i da try malaysia tp respon agak lambat..  
- Title : Nama Shop korg ke. Pages korg ke.. ikut ske
- URL : Sila bg link yg betul utk pages facebook korg tu..
- Total Clicks : Bape target korg nak.. i letak 100 000 utk pages Sari :D
- Daily clicks : Bape click korg nak.. i letak 1000 utk sehari :D pun utk pages Sari
- CPC : I letak 10. sbb lg byk peluang utk org like :D tp point korg cepat habis..tp xde masalah kalau korg rajin click utk org lain..
- Pastu Save ye.. :)

7. Korg akan nampak sites korg mcm i punya bawah ni.. boleh klik My Sites 
Ok..mcm i punya bawah ni.. clicks 790 je..sbb i xrajin.. hehehe.. maknanya baru 790 org klik pages sari i tu.. and point yg i bagi utk diorg yg click ialah 10.. maknanya i da kumpul 7900 points..da bape byk klik i wat i pun xtau..hehehe..so i rasa korg lg rajin..tgk point i da 0..waaa malu.. :P


8. Tambah point korg
- Kat sebelah kiri tu.. korg boleh dapat free point.. i prefer Facebook Likes and Facebook Post Like.. korg boleh pilih mana je..
- Nampak x "You will get 7 points for Liking " tu ??.. haa ape lg tekan la button hijau Like tu..
- Korg akan dpt 7 points klu like post org tu..tp klu korg unlike xdpt k.. n korg xbleh unlike blk..
tp..lepas da like tu..sila tutup popUp post tu.. dalam masa 4 saat.. kalau dia tutup sendiri korg x dapat point.
- I prefer buat kat iphone i je senang..hahahah.. PC ni leceh.. asyik tercepat je tutup..


9. Haa tgk i da dpt point da.. tp 5.. sbb yg 7 td tu lmbt tutup..so i try like post org lain pulak..


Daily bonus tu korg akan dpt klu korg klik like 100 kali tp selepas aktif dlm 2 hari mcm tu.. dpt la free 200 point.. So..selamat mencuba.. Semoga murah rezeki

1 comment: