My Cute Friend (Kengkawan)

Thursday, January 19, 2012

ready stock januari 2012



 Kod 69 RM280 including postage sold out to wawa
RM 276 for my follower
limited edition design
xpayah iron
available in purple (ready stock) pink n peach
pre-order open




  
Kod 70 RM135 Kod 71 RM280  including postage



Kod 70 RM135 including postage

RM 131 for my follower





Kod 71 RM180including postage

RM 176 for my follower




 
kod 65 RM400 incuding postage
RM390 for my follower
designer saree
turqoise color..cun n meletup!!
6 meter soft net saree with labuci+sulam+baldu(ni yg special) :)
i accept 3x payment
only 1 ready stock 4 this color n design. boleh order lg utk restok.
sape nk order untuk rayer t boleh la (only 2 color turqoise n pink seperti kod 14)
deposit rm50 for booking n order.
serius buyer only..cancel order deposit burn k
promotion for the first buyer..free 2meter 3d lining.this net sari not including 3d lining like before

labuci + sulam+ baldu..mmg lain dari yg lain n nampak menyerlah mewah sari ni



lining 3d dalam 2 meter
sari + lining 3d
kod 13 dan kod 65.warna n jenis sama.tp design berbeza
kod 14 jd lau sape nk order pink mcm kod 65 ni..mcm ni lah pink dia :)


Kod 66 RM135 booked by lydia
RM131 for my follower
6 meter color soft pink + silver n red sequin
booking rm50




Kod 67 RM135-SOLD
RM131 for my follower
6 meter red chiffon saree + bronze sequin
booking rm50



Kod 68 RM130 NP :RM155
RM126 for my follower

 6 meter coklat oren chiffon saree 
(ada bunga watermark kat kain..bkn plain kosong mcm biasa)+sequin + bunga timbul
i reduce da price sbb kain dia ada tertarik sikit sebesar 50sen kat bahagian kosong sari 
i xperasan ms supplier tunjuk sbb x tebar..ms ambik pic baru perasan
(normally uolz xkn guna yang kosong ni untuk buat baju atau kain coz 2 meter labuci sarat untuk baju + 2 meter labuci sederhana untuk kain + 2 meter kosong (boleh buat lining utk kain)

ni la bunga timbul dia.cantik!!!


ha..nampak x kain tertarik tu.geram tol aku ngn diri sndr xcek betul2

tgk..i xtipu. yg slek tu kat bahagian kosong kain.nmpk x50sen tu?? :)

nampak x ada corak bunga2 mcm watermark tu?hihi


Kod  59 NP:RM170 (RM150)
RM146 for my follower
Soft blue saree
very soft chiffon








1 comment: